Accidente de circulaţie

accident-1La data de 23 august a.c., în jurul orei 07.30, pe DN 10, în afara localităţii Cislău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Pătârlagele, o tânără de 22 de ani din comuna Cislău nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un atelaj ce era condus în faţa sa de către un tânăr de 22 de ani, din comuna Pârscov.

În urma impactului, atelajul a fost proiectat într-o altă căruţă ce rula în faţa sa şi era condusă de un alt tânăr de 22 de ani, tot din Pârscov.

Accidentul s-a soldat cu rănirea primului căruţaş şi a unui consătean al acestuia, în vârstă de 34 de ani, care îl însoţea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

La data de 23 august a.c., în jurul orei 21.30, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe raza localităţii Vipereşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN10, din direcţia Buzău către Cislău, un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Cozieni a ieşit cu autovehiculul în afara părţii carosabile şi a intrat în pădure.

În urma evenimentului rutier, atât conducătorul auto cât şi un tânăr de 18 ani, care îl însoţea, au suferit vătămări şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

    La data de 23 august a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 214A, în satul Largu, un tânăr în vârstă de 18 ani din Ruşeţu a acroşat o minoră în vârstă de 6 ani, care era ţinută de mână de mama sa.

Minora a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

    În ziua de 24 august a.c., la ora 09.40, pe DN 2 E85, în afara municipiului Buzău s-a produs un accident grav de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre podul Mărăcineni, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Bucureşti nu ar fi adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere (curbă la stânga deosebit de periculoasă, carosabil umed) şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina ar fi pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Vadu Paşii.

Accidentul s-a soldat cu decesul primul conducător auto şi al unei minore în vârstă de 13 ani, din judeţul Suceava, care se afla în aceeaşi maşină, precum şi cu rănirea altor două pasagere din acelaşi autovehicul, în vârstă de 40, respectiv 51 de ani, din judeţul Suceava, respectiv municipiul Bucureşti, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările.

 

În ziua de 24 august, în jurul orei 13.00, pe DN 10, pe raza comunei Siriu s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, a rezultat că un autoturism condus din direcţia Braşov către Buzău de o tânără în vârstă de 19 ani din Siriu a acroşat un biciclist în vârstă de 29 de ani, din judeţul Covasna.

Biciclistul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Nehoiu, însă a refuzat internarea.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi alcoolscopic, în cazul biciclistului fiind indicată o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns