Accidente de circulaţie

accident-1În ziua de 12 august a.c., în jurul orei 18.00, pe raza municipiului Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară pe Şoseaua Nordului, către Pasarela Nehoiu, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Botoşani a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă şi a ieşit în afara părţii carosabile, acroşând un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

      În ziua de 12 august a.c., la ora 18.14, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie în zona intersecţiei DN 1B-E577 cu DJ 205 A, pe raza comunei Merei, în afara localităţii.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un motociclu pe drumul judeţean, un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna Merei nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism la intersecţia cu DN 1B, intrând în coliziune cu acesta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea adolescentului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Din verificările efectuate de poliţişti, a mai rezultat că motociclul nu era înmatricula sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

   La data de 13 august a.c., în jurul orei 01.30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203K, în localitatea Izvoru Dulce, un tânăr de 20 de ani din comuna Beceni a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la dreapta, iar maşina s-a lovit de parapetul metalic de protecţie aflat pe contrasens.

Tânărul aflat la volan şi alţi doi ocupanţi ai autovehiculului au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Poliţiştii l-au testat pe tânărul de 20 de ani cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns