Accidente de circulaţie

Stop-accidentelorÎn ziua de 9 august a.c., în jurul orei 08.00, pe DN2 E85, în afara localităţii Mihăileşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Urziceni către Buzău, un bărbat de 42 de ani din judeţul Bacău nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism din faţă, care era oprit pe acelaşi sens, pentru a efectua virajul la stânga.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului, care a refuzat să fie transportat la spital după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

În ziua de 9 august a.c., în jurul orei 14.00, pe DJ 203H, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Răduceşti, comuna Topliceni, o femeie în vârstă de 42 de ani din Rm. Sărat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un râmnicean în vârstă de 43 de ani.

În urma impactului, al doilea conducător auto şi un pasager din acelaşi autovehicul au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rm. Sărat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

                  În ziua de 10 august a.c., în jurul orei 11.00, pe DJ 203K, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că un autoturism condus pe raza comunei Lopătari de un localnic de 23 de ani a acroşat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Chiliile, care se deplasa în aceeaşi direcţie, iar la un moment dat s-ar fi îndreptat, fără să se asigure, către mijlocul părţii carosabile.

Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

   În ziua de 10 august a.c., în jurul orei 13.30, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie în localitatea Glodeanu Siliştea.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că un autoturism condus de un localnic în vârstă de 48 de ani a acroşat un minor în vârstă de 4 ani, care ar fi traversat drumul în fugă.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, de unde a fost transferată la un spital din Bucureşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

Accident feroviar / Un tânăr a decedat după ce a fost acroşat de un tren în zona triajului Staţiei CFR Buzău

În ziua de 9 august a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o persoană era căzută în gabaritul căii ferate, în zona Depoului CFR Buzău.

Poliţiştii au identificat, în triajul Staţiei CFR Buzău, cadavrul unui tânăr în vârstă de 28 de ani, din Buzău, care fusese acroşat de un tren.

După efectuarea cercetării la faţa locului, cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău, în vederea efectuării necropsiei.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns