Accidente de circulaţie

accident-1         În ziua de 7 august a.c., în jurul orei 10.00, pe DN2 E85, pe raza localităţii Potârnicheşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Rm. Sărat către Buzău, un buzoian în vârstă de 71 de ani ar fi efectuat manevra de întoarcere către sensul opus, prin încălcarea marcajului continuu, moment în care ar fi fost acroşat de un autoturism ce se deplasa în aceeaşi direcţie şi era condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Zărneşti.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens şi s-a lovit de gardul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto în vârstă de 71 de ani şi a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 

    În ziua de 7 august a.c., pe DJ 203G, în localitatea Stâlpu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce era tractat către Merei de un alt autovehicul, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani a acroşat un bărbat în vârstă de 49 de ani, care ce se deplasa pe partea stângă a părţii carosabile, din direcţia Merei către Stâlpu.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns