Accidente de circulaţie

accident_06928000_94589900În ziua de 24 iulie a.c., în jurul orei 08.00, pe DN2 E85, pe raza localităţii Potârnicheşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Buzău – Rm. Sărat, un buzoian în vârstă de 36 de ani nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în faţă, după care a intrat în gardul unei societăţi comerciale din apropiere.

Din accident a rezultat rănirea conducătorilor celor două autovehicule şi a unui pasager din autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 

  În ziua de 24 iulie a.c., în jurul orei 12.30, la Postul de poliţie comunal Râmnicelu s-a prezentat un râmnicean de 45 de ani, care a sesizat că, în momentul în care a efectuat cu o autoutilitară manevra de mers înapoi pe DN 22, în Râmnicelu, a acroşat o localnică în vârstă de 72 de ani, care mergea pe acostament.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rm. Sărat, însă nu a rămas internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns