Accident de circulaţie

accident_06928000_94589900În dimineaţa zilei 7 noiembrie a.c., la ora 09.12, pe DN2 E85, în localitatea Mărăcineni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe podul ce face legătura între Mărăcineni şi municipiul Buzău (aceeaşi direcţie de mers), un buzoian în vârstă de 34 de ani nu s-a asigurat la trecerea de pe o bandă pe alta şi a tamponat din parte de un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor cu semiremorcă.

Autoturismul a fost proiectat ulterior într-o autoutilitară ce era condusă în faţa sa de un bărbat de 46 de ani, din Buzău, accidentul soldându-se cu rănirea conducătorului autoturismului.

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internat.

În urma testărilor alcoolscopice efectuate de poliţişti, aparatul „Drager” a indicat valoarea de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului autoutilitarei, fapt pentru care acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Buzău continuă cercetările.

Sursa: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns