perchezitii-politistiPERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE ABUZ ÎN SERVICIU

Poliţiştii din Buzău efectuează, la această oră, 5 percheziţii la persoane bănuite de abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu.

 La data de 5 martie a.c., peste 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău efectuează 5 percheziţii, în judeţul Buzău, la persoane bănuite de abuz în serviciu.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Râmnicu Sărat.

Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei, cu ocazia derulării unui contract de achiziţii publice în valoare de 1.600.000 de lei.

 

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI

      Poliţiştii din Buzău efectuează, la această oră, 6 percheziţii la persoane bănuite de achiziţionarea şi comercializarea în afara antrepoziului fiscal a unor produse accizabile.

 La data de 5 martie, peste 30 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău şi Satu Mare efectuează 6 perchezii, dintre care 5 la persoane fizice de pe raza judeţului Buzău iar una la sediul unei societăţi comerciale de pe raza judeţului Satu Mare.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Buzău sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Buzău.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 100.000 de lei.

Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al D.I.P.I..

Sursa: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns