261 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţişti ca urmare a neregulilor constatate în trafic / 111 dintre contravenienţi au fost şoferi care au depăşit viteza legală

646x404 (7)[corner-ad id=1]În cadrul acţiunilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, au fost aplicate 261 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a neregulilor constatate în trafic, 111 dintre abateri fiind la regimul legal de viteză. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 16 permise de conducere.
Zece dintre şoferii care au rămas ieri „pietoni” au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor, doi nu au respectat regulile privind depăşirea, doi au trecut pe roşu în intersecţii semaforizate, unul a fost depistat în timp ce conducea nejustificat pe contrasens, iar un altul a fost depistat băut la volan.
În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 35 de ani din comuna Căneşti, în cazul căruia etilotestul a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autor: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns