14 permise de conducere reţinute poliţiştii rutieri în ultimele 24 de ore

121608 permis de conducere              În cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, au fost constatate 248 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în 66 de situaţii fiind vorba despre depăşirea limitei maxime de viteză admisă.

Totodată, împotriva a 14 dintre conducătorii auto sancţionaţi ca urmare a abaterilor comise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării.

Trei dintre şoferii care au rămas ieri fără permise nu au respectat semnificaţia culorii roşii a semafoarelor electrice, trei au efectuat depăşiri neregulamentare, iar alţi patru au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor. Ceilalţi cinci şoferi care au fost nevoiţi ieri să predea permisele de conducere nu au respectat regulile privind prioritatea sau trecerile la nivel cu calea ferată ori nu s-au prezentat la poliţie în termenul legal, după implicarea în evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri au întocmit două dosare penale. Unul dintre dosare a fost întocmit pe numele unei tinere de 28 de ani din Mărăcineni, depistată în timp ce conducea pe raza municipiului Buzău un autoturism ce nu avea drept de circulaţie în România.

În cel de-al doilea dosar este cercetat un bărbat de 31 de ani din Cochirleanca, scos din trafic de un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Buzău după ce s-a stabilit că autoturismul pe care îl conducea nu figura în bazele de date ca fiind înmatriculat.

Sursa: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns